search-engine-optimization

SEO LOCAL

SEO local este una dintre cele mai eficiente metode prin care poți ajunge la clienții din piața ta țintă și care te ajută să fii mai ușor de găsit de către aceștia.

Atrage RAPID mai mulți potențiali CLIENȚI prin

SEO LOCAL!

Scopul nostru este să ajutăm afacerea ta să devină mult mai ușor de găsit la nivel local de către cei care căuta prin Google/ Google Maps informații despre produsele/serviciile pe care le oferi.

Ai un business local și vrei maximizată vizibilitatea?

Alege SEO LOCAL!

SEO local te ajută să

Ocupi primele poziții în căutările pe Google locale

Afacerea ta va avea o prezență online puternică și de încredere.

Fii în faţa concurenţei

Cu ajutorul tehnicilor de SEO local, afacerea ta va atrage atenția în căutările online locale.

seo-report

Apari în fața publicului relevant pentru afacerea ta

Acest lucru îți poate genera un flux constant de clienți potențiali.

digital-marketing

Câștigi încrederea potențialilor clienți,

obții recenzii și crești traficul către website-ul afacerii tale.

startup

Crești numărul de vizite în locația fizică,

ajuți clienții să ajungă mai ușor la tine și astfel le oferi o experiență mai plăcută.

Programează-te pentru

sau contactează-ne
completând următorul formular

Ce tipuri de afaceri pot folosi SEO local în promovare ?

Afaceri care activează la nivel local: restaurante, cafenele, centre de fitness, saloane de înfrumusețare, cluburi, cofetării sau magazine fizice, care doresc să beneficieze de vizibilitate sporită în rândul clienților locali.

Afaceri care oferă servicii locale specifice, de exemplu cele oferite de avocați, medici, terapeuți, mecanici auto, care își doresc să fie ușor găsiți de către clienți în zona lor.

Afaceri din domeniul turismului, precum hotelurile, pensiunile și atracțiile turistice care targetează vizitatori în căutarea de opțiuni de cazare și activități într-o anumită regiune

Fabrici, uzine sau alte întreprinderi sau instituții care au sediile la nivel local.

Corporații cu sediul în zona respectivă sau francize care vizează multiple piețe locale

Afaceri online care țintesc atragerea clienților dintr-o anumită zonă locală

Contactează-ne pentru o

Ce este SEO local?

SEO local este arta de a optimiza prezența online a afacerii tale pentru a atrage mai mulți clienți potențiali relevanți din zona geografică specifică.

Utilizăm cuvinte cheie specifice și optimizăm profilul tău pe Google Business Profile pentru a te evidenția la nivel local și a te ajuta să fii mai ușor de găsit de piața ta țintă.

Această strategie crește vizibilitatea afacerii tale și te conectează cu clienții potențiali locali care caută serviciile sau produsele tale.

În plus, SEO local îți ajută afacerea să se integreze și să interacționeze mai eficient cu comunitatea locală, creând legături puternice și durabile, dar îți furnizează și statistici care te ajută să înțelegi mai bine nevoile și preferințele consumatorilor, să-ți poți adapta serviciile sau produsele corespunzător și să-ți optimizezi costurile.

Ce ar fi bine să mai știu
despre SEO LOCAL?

Un instrument care susține foarte bine SEO local e constituit din Cardurile Review Magnet!

CARD-NFC-REVIEW-MAGNET-ALB-1-3
Ce sunt Cardurile Review Magnet și cum te ajută?

Cardurile Review Magnet reprezintă un instrument esențial pentru creșterea organică și sustenabilă a vizibilității online a afacerii tale.

Ele simplifică procesul de adăugare a recenziilor online de către clienții tăi.

Prin obținerea constantă a recenziilor pozitive, afacerea ta își consolidează reputația online, ceea ce este un factor crucial în SEO local.

Aceste carduri echipate cu tehnologie NFC și QR, personalizate cu link către profilul tău Google Business Profile pot fi folosite pentru a-ți încuraja clienții să lase recenzii rapid și ușor.

Astfel, vei crește rapid numărul de feedback-uri pozitive și, implicit, vizibilitatea afacerii tale în căutările locale.

Contactează-ne pentru o

Uite câteva exemple de afaceri pe care le-am ajutat să își crească vizibilitatea și să atragă clienți potențiali prin SEO local

SEO local exemplu Imagine Plus
SEO local exemplu Imagine Plus1

Suntem Imagine Plus

și ne dedicăm creșterii afacerilor clienților noștri prin soluții inovatoare de webdesign, marketing și SEO. Cu peste 16 ani de experiență, combinăm expertiza tehnică cu creativitatea pentru a oferi strategii personalizate și eficiente pentru afacerea dumneavoastră.

Echipă pasionată, cu experiență de 20 de ani în afaceri diverse și proiecte multiple, de la cele mai simple până la foarte complexe

Lucrăm planificat și strategic urmărind rezultate funcție de anumiți indicatori, fiind atenti la detalii

Îmbinăm armonios cunoștințele în comunicare, scriere și interpretare cu cele de webdesign, SEO, marketing online

Personalizăm strategia de promovare funcție de obiectivele afacerii, coroborat cu valorile, misiunea și viziunea ta acesteia

Cunoaștem modul în care funcționează toate mijloacele de promovare online actuale de la social media, blogging, newsletter, landing page-uri, comunicate de presă, promovare în portaluri, etc

Cunoaștem modul în care se pot utiliza toate instrumentele Google, precum Google Analytics, Google Keyword Planner, Google Trends și Google Search Console, cat si update-urile acestora.

Ce spun clienții despre noi?

Alege SEO local pentru a-ți crește vizibilitatea afacerii tale și a atrage cu ușurință clienți potențiali din mediul online!

Contactează-ne pentru o