Ne numim IMAGINE PLUS, agenția de webdesign și consultanță în marketing care pune accent pe plus valoare.

Misiunea

IMAGINE PLUS

De peste 20 ani ne-am pus toată energia și priceperea într-un obiectiv: acela de a crește afacerile clienților noștri și, implicit, pe a noastră. Ne place să îmbinăm cunoștințele cu creativitatea și strategia pentru realizarea acestui deziderat.

Am știut încă de la început că acest lucru este posibil pentru că ne bazăm pe experiența în afaceri de peste 20 ani a celor din echipă și pe respectarea valorilor în care credem.

Abordarea noastră este diferită. Preferăm să fim consultanți de marketing offline și online pentru clienții noștri și nu simpli reprezentanți de vânzări, pentru că astfel putem aduce plus valoare atât în afacerea clientului cât și în relația acestuia cu noi.

Considerăm că webdesign poate face și un licean. Ceea ce ne deosebește ca agenție este, în primul rând, faptul că ne folosim de experiența în afaceri ca să studiem tipologia afacerii clientului, potențialul pieței pe care activează, mediul concurențial care-l influențează, posibilitățile de promovare online și astfel să putem recomanda strategii de dezvoltare personalizate și soluții eficiente verificabile. În al doilea rând faptul că lucrăm într-o echipa de profesioniști specializați în programare, dezvoltare web, webdesign, IT, management de proiect, marketing online și al afacerilor este un atu care garantează clientului nostru rezultate corecte.

Viziunea

IMAGINE PLUS

Valorile

IMAGINE PLUS

Dacă ar fi să folosim o singură frază care să ne definească ar fi: “Ne pasă, credem în cuvântul dat și suntem pozitivi.”

Valorile pe care ne-am construit reputația și pe care le susținem cu tărie sunt:
Încrederea – considerăm că o relație corectă, pe termen lung, se crează având la baza încrederea
Pasiune – știm că atunci când pui pasiune, rezultatele sunt uimitoare
Corectitudine – pentru noi cuvântul dat valorează mai mult decât o hârtie scrisă
Gândire pozitivă – considerăm că rezultatele noastre sunt influențate de acțiuni și acțiunile de gândurile noastre, ca atare urmărim ceea ce gândim ca să avem rezultate pozitive

Principii

IMAGINE PLUS

Orice afacere este durabilă dacă este concepută și crescută pe valori corecte

Ca atare, fiecare nou coechipier din cadrul echipei noastre află încă din prima zi că unul din principalele noastre obiective este acela de a respectă valorile pe care le susținem.

Cea mai importantă resursă în cadrul unei afaceri o constituie capitalul uman.

Preferăm relațiile de colaborare în locul celor de subordonare. Știm faptul că fiecare persoană are abilități pe care și le poate dezvoltă, însă le va dezvoltă numai într-un mediu pozitiv, propice. Că atare, încurajăm comunicarea și creativitatea.

Principii

IMAGINE PLUS

”Dacă nu ai nimic de spus bun, atunci mai bine taci”, este un alt principiu important pentru noi.

Acest principiu este aplicat și în relațiile din interiorul firmei și în relațiile cu clienții sau concurenții noștri.

Asumarea răspunderii.

Știm că nu e totdeauna totul perfect, însă e totul perfectibil. Preferăm să fim corecți, să recunoaștem dacă am greșit cu ceva și să căutăm soluții decât să bravăm.

Orientarea spre soluții.

Preferăm să fim orientați spre a găsi soluții și să privim constructiv fiecare provocare. Ne place să fim la curent cu tot ce e nou, să studiem tendințele, să analizăm perspectivele si să găsim soluțiile cele mai bune pentru fiecare situație în parte.